Clienții noștri

Aurelian S., (București)

Salut și merci pentru încă o tură pe cinste! A fost altceva, m-a scos din confort și… mi-a plăcut. Mulțumesc!

Diana D., (Deva)

Super! Mulțumesc mult! 😍🧡🍂🍃🍁. Mi-a plăcut mult drumeția și peisajele 🤩

Cristian D., București

Mulțumesc pentru tură, Radu, a fost frumos!

George P., Câmpulung Muscel

Radu, mulțumesc pentru încă o zi minunată împreună! Mi-a plăcut tura și compania.

Angelo B., Ploiești

Un traseu tare drag mie. Am urcat cu Mara unul din traseele grele, marcate, din Crai. Vârful La Om pe traseul La Lanțuri (cu zăpadă în treimea superioară). O tura ff frumoasă cu de toate. Mulțumim, Radu Hera

George P., Câmpulung Muscel

A fost o zi superbă, mulțumesc mult!!! Mi-a plăcut tura asta. M-am simțit tare bine alături de voi.

Fayad E, Liban

You always chose wonderful places, Andreea!

Ana Maria P., Galați

Superbe peisaje și, ca întotdeauna, voia bună a fost la ea acasă, Andreea.

Mihnea G., București

A fost o reală plăcere să te cunosc și să merg cu tine. Mi-a plăcut foarte mult tura de vineri și îți spun că vom mai merge împreună.

George P., Câmpulung Muscel

Super tură ieri, a fost superb și mulțumesc!

Iulia M, București

Merci pentru poze, Radu! Și mai ales pentru drumeția minunată de astăzi.

Cristina P, Comănești

Mulțumesc Radu. Faină drumeție. Ești cel mai tare.

Ana Maria P., Galați

În povești se spune că ”mult mai este” despre tărâmuri și vremuri frumoase! Eu astăzi am învățat despre Ciucaș că este mult mai mult decât știam și că potecile sunt nenumărate! Mulțumim, Radu Hera!

George P., Câmpulung Muscel

Îți mulțumesc pentru tură, a fost o zi superbă!

Oana I., București

Îți mulțumesc din suflet pentru aventura vieții mele! Îți mulțumesc din suflet pentru ajutor, pentru încurajări, pentru echipament, pentru grijă, pentru ca m-ai ajutat să îmi împlinesc acest vis! Îți mulțumesc pentru relaxare, pentru energie, pentru tot! Mulțumesc din suflet Radu! Ești un om minunat!

Jorick N., Olanda

Hey Radu! Thanks again for providing us the amazing experience in the Carpathians this summer. Kids, Marloes en myself loved it! Hope you had a great remainder of the summer. I will definitely come back to Romania with friends. Will reach out to you then. As it would be great if you could take us on a trip through Făgăraș.

Ana P., Galați

Noi iți mulțumim că ai grija de noi și ne ghidezi! Să ne trăiești sănătoasă și fericită și cu multe idei, Andreea. Dincolo de cuvinte, imaginile vorbesc de la sine! Sunt atât de fericită că am avut ocazia să merg cu Andreea și Radu! Mulțumesc!

Laura P., Iași

Wooow, mulțumim mult! Totul a fost minunat, de la traseu, organizare, atmosferă, pre și after party!

Alina D., Bacău

A fost foarte frumos, Andreea! Minunat traseu. Mi-a plăcut foarte tare.

Ana Maria P., Galați

Am reușit să depășesc câteva limite emoționale cu efort, dar și cu multă, multă susținere! A fost un sfârșit de săptămână cum nu a mai fost, dar sper să mai fie!! Mulțumesc mult, Andreea Maria Nuță

Ionuț R., București

Mulțumesc! Fain ca de obicei!

George P., Câmpulung Muscel

Mulțumesc pentru recomandare!! A fost superb cu Andreea… mersi!

Beatrice B., Brașov

Mulțumim, Andreea! Suntem norocoși că ne-ai fost ghid pe frumoasele poteci cu flori de colț și capre negre.

Miriama B., Brașov

Hey guys, ați fost super ghizi, ne-ați oferit o experiență foarte faină prin pasiunea voastră și conexiunea cu natura. Am avut parte de aer curat, mișcare, peisaje wow plus o febră musculară pe cinste, adică un reset de la viața de zi cu zi. Mulțumim frumos și sper să mai repetăm mișcarea.

Horia A., Brașov

A fost într-adevăr o tură superbă. Și să mai mergem în formula aceasta. O Brâna mare a Coștilei cu Aeriana combinate, o muchie în Făgăraș. Acele Morarului rămân și sunt pentru mine cel mai frumos traseu parcurs până acum. Super fain!

Oana P., București

Superbe pozele! Geniale amintiri. Dacă ieri ziceam că nu-mi mai trebuie Acele Morarului, că gata, asta a fost, mi-am facut damblaua…, azi deja mă gândeam ca aș mai merge, că nu prea-mi aduc aminte mare lucru din cauza emoțiilor și adrenalinei. Noroc cu pozele, că se mai leagă ceva. Deci înțeleg foarte bine de ce oamenii vor să meargă a doua oară sau a treia oară.

Natalia P., Pitești

Mulțumesc pentru experiența de azi! Sunteți oameni faini și asta contează cel mai mult. Mi-a plăcut. A fost o experiență faină.

Cătălina G., București

Super a fost tura, cu de toate. Și mă simt mai încrezătoare acum. Mulțumesc frumos!!!

Angelo B., Ploiești

Mulțumim pentru tură. A fost ff mișto.

Laurence M., Londra

What a way to cap off a first full winter season with a mass of new personal bests and an absolutely mesmerizing week in the country of bears, vampires and some of Europe’s most spectacular mountain scenery… Mulțumesc Radu Hera, the best A* guide I could have hoped for! Hope to see you for round 2 next year!

Mădălina D., București

A fost absolut amazing! Și sunteți toți oameni extraordinari! Vă mulțumesc din suflet!

Aura F., USA

Mulțumesc, o experiență unică!

Ștefan T., București

Dragii mei, eu am avut cel mai fain concediu în ff mulți ani alături de voi. Vă mulțumesc tuturor și abia aștept data viitoare!

Cătălina G., București

Maxim mi-a plăcut azi. Una dintre cele mai frumoase experiențe pe munte de până acum și o vreme perfectă.

Adriana M., București

Mulțumim frumos, Radu! A fost o tură minunată!

Ionuț R., București

Radu, mulțumim pentru tura foarte faină și pentru companie. A fost o zi plină și memorabilă. Îți mulțumim amândoi și să ne revedem cu bine.

Octavian C., Oltenița

Merci mult!!! A fost absolut minunat! A fost o plăcere să ne revedem. Andreea, îți mulțumesc! A fost extrem de plăcut și relaxant.

Ellie B., Londra

Oh Radu... We owe you a lot! A fost atât de mișto, cel puțin câteva beri!

Ellie B., Londra

I was just thinking on the way home, I think it was the best weekend since the covid is gone. I always feel good, but particularly on this occasion! Yes to repeating!

George P., Câmpulung Muscel

Mulțumesc pentru tură, m-am simțit bine și a fost relaxant… o plăcere!!

Amalia R., București

Nu știu cum a fost la tine, oboseala probabil se acumulează, dar eu mă rog să-ți dea Dumnezeu sănătate că tare bine mi-a fost. O zi absolut minunată. Traseu nou și frumos, natură faină, companie super, conversație interesantă, mi-a mers la suflet.

Ovidiu H., București

Al doilea curs de alpinism. Trei zile pline de experiențe noi. Mulțumiri Radu Hera (Alpine Challenge) pentru profesionalism și amabilitate.

Horia A., Brașov

18-20 Februarie, curs de alpinism pentru avansați alături de Radu Hera în Piatra Craiului! Padina lui Călinet, Padina lui Râie, Padina închisă. Un weekend superb, alături de oameni dragi. Îți mulțumesc pentru noțiunile primite.

Ana Maria K., Olanda

A fost super mișto, Radu, abia aștept data viitoare!

Laura P., Iași

Mulțumesc pentru tura de ieri și pentru că m-ai ajutat să nu renunț și să trec peste blocaj.

George P., Câmpulung

Mulțumesc pentru tura de ieri! Mi-a plăcut și m-am simțit bine!

Iulia P., București

Pentru un curs destinat începătorilor pot spune că a fost foarte bine structurat și detaliat (exemplu: oprirea în piolet). Mi-a plăcut mult că se merge pe ideea de explicație-exercițiu. Astfel, ai timp să procesezi întâi informația teoretică până la a o pune efectiv în practică.

Vlad B., Ploiești

Multă experiență în ture alpine, multe informații împărtășite. Am o părere foarte bună despre echipa de ghizi, se completează foarte bine unul pe celălalt și, cel mai important, nu lasă nimic nelămurit. Super profesionalism și dedicare în cele trei zile pline de entuziasm. Buni profesioniști, amabili. Recomand!

Isabela B., Vatra Dornei

Mi-a plăcut că s-a insistat pe felurile de oprire în piolet și exersarea lor de către toți participanții. Nu mai practicasem traversarea unui pasaj folosind dinții din față ai colțarilor și ciocul pioletului.

Antonio D., București

Nota 11/10. Toți ghizii au fost extrem de bine pregătiți. Mi-a plăcut foarte mult faptul că erau dornici să te ajute și să îți răspundă la orice întrebare. Mi-a plăcut foarte mult, informații de real folos, nu doar generalități.

Raed M., Liban

I’m very pleased to know you and hope we meet again. Take care and wish you good luck for all your future projects.

Mohamad L., Liban

Just to say one more time, a great thanks to a great person: Andreea. You gave us a chance to have a wonderful time. And you are a wonderful person.

Shadi P., Liban

Thank you all for this amazing experience. Special thanks to Andreea for taking over and making it possible and following up meticulously on every single detail. And also for transmitting her love of Romania and the mountains in the best way possible.

Andra V., Cluj

Mulțumesc, Radu! A fost foarte frumos! M-am simțit excelent!

Andrei M., Cluj

Și noi mulțumim pentru aceste zile frumoase. Foarte fain a fost!

Alina D., Bacău

Vă mulțumesc pentru zilele astea fabuloase.

Diana D., Deva

Mulțumim frumos, atât pentru atelier și cele învățate, cât și pentru pozele astea faine!! Vreau să îți spun că m-am simțit foarte bine zilele astea și am învățat și conștientizat multe lucruri. Mă bucur mult că am venit și că am participat la activitați, simțindu-mă totodată în siguranță. Mulțumesc mult!! Mai vin! Așa că, atunci când mai faceți drumeții/cursuri în weekend și crezi că sunt potrivite și pentru mine, te rog să îmi spui. Să ne vedem cu bine.

Ana Maria P., București

Mulțumim mult Radu și Drobeta pentru atelier!

George A., Brașov

O experiență plăcută, alături de oameni dragi, profesioniști și dedicați muntelui. Îi recomand cu căldură pe Radu Hera și echipa sa de ghizi. Fiind la început de drum în alpinism consider acest atelier mai mult decât benefic, primind informații importante.

Camelia I., București

Mulțumim mult, încă o dată, pentru tura de azi! A fost super faină! Și ziua și tu! Îți mulțumesc pentru răbdare și pentru toate explicațiile și sfaturile date. Sper să ne reauzim și revedem cu bine în curând!

Costin C., București

În drumețiile pe munte cel mai important rol pentru siguranța și integritatea turiștilor îl au ghizii montani! Mulțumesc pentru colaborarea din acest an domnului Radu Hera!

Ana Maria K., Olanda

Radu! Merci mult!! De un milion de ori!! A fost genial!!

Ana C., București

Tura perfectă. Frumos, greu, provocator și compania pe măsură

Amalia R., București

Era timpul de o tură cu de toate: pădure îmbrăcată de toamnă, stâncă, scrambling, rapeluri pe săturate și un pic de anduranță (11.5 ore). Valea Galbinele, Valea Scorușilor, coborâre pe Valea Mălinului. Mă feresc de vorbe “adânci”, o să spun doar că senzația cu care rămâi după o astfel de tură e că, în sfârșit, corpul, mintea și sufletul tău au fost în același loc, trăind cu putere.

Sebastian U., Baia Mare

Cele mai faine ture! Cei mai faini ghizi! Mulțumim din suflet!

Gerben & Rosalie B., Olanda

Thanks for the pictures and the amazing adventure. We won’t ever forget it :).

Cristina B., Cluj

Aș vrea să îți mulțumesc din suflet pentru răbdarea pe care ai avut-o cu mine și pentru experiența impresionantă pe care mi-ai oferit-o. Este admirabil ce faci tu și felul în care o faci, cu atâta pasiune și profesionalism. Sunt încântată că te-am cunoscut și că am trăit cea mai extraordinară experiență din viață mea cu ajutorul tău. Îți mulțumesc pentru tot și sper să ne reîntâlnim curând, sper că puțin mai pregătită!

Pieter & Margo K, Olanda

We’ve arrived home safely with good memories of an interesting and beautiful country. And nice people! It was good to talk with you and share ideas about life and the world. Thanks for showing us Romanian nature. And thanks for supporting me to conquer myself and climb the way up. The photos are very nice to have and to remind us of our holiday!

Horia A., Brașov

Îți mulțumesc pentru tură! A fost genial. Să mai facem.

Gabriela U., Vălenii de munte

O tură frumoasă cu Alpine Challenge. Mulțumim frumos pentru tot! Nu-mi vine să cred că l-am făcut. Mulțumesc pentru ghidaj și sfaturi.

Diana C., Canada

Thank for sharing your experiences and the beauty of Mother Nature

Stephanie K., Austria

It was so great with Radu, thanks a lot for everything!

Diana M., București

Mulțumim pentru o experiență unică, de neuitat! Bineînțeles neapărat de repetat! Radu Hera este cel mai bun ghid pe care îl știu, cu grijă deosebită pentru fiecare, cu încurajări pentru a-ți depăși fricile și limitele autoimpuse. Îl recomand cu încredere și mă bucur că l-am cunoscut!

Mara C., București

Lumea este mică și se spune că Dumnezeu îți scoate în cale oamenii de care ai nevoie în anumite momente. În cazul meu astăzi a fost Radu și mă bucur nespus... un om tare fain, deosebit și un super ghid. Abia aștept următoarea aventură!

Cristina G., Ploiești

Traseul Deubel - super tură, cu ghid pe măsură, Radu Hera

Inge B., Belgia

We had a wonderful stay and were positively surprised by the luxury and service in the wilderness cabin. Many thanks to Radu who was a friendly guide, good cook and got us a very nice extra hike on the second day. I will return!

Elena D., Câmpina

Un ghid și un om extraordinar! Iți multumesc, Radu, pentru toate turele frumoase cu voi!

Emese D., Tg. Mureș

Locul a fost foarte frumos, iar ziua a fost așa ca după sufletul nostru! Locul, timpul, dar și oamenii de calitate.

Anca T., București

Mulțumesc Andreea și Radu! Suuuper experiență! Prima pentru mine așa. Memorabilă!!! Și tuturor pentru o suuper companie.

Ana C., Vălenii de munte

Ce te motivează să iți iei duminică micul dejun și cafeaua la ora 6 dimineața la volan? O zi precum cea de azi pe Vâlcelul Clăii Mici cu Radu.

Eli D., Bacău

Mulțumesc pentru ziua superbă de ieri!!! Mai vrem asemenea zile!

Andrei P., București

Tură faină, oameni cool, vă mulțumesc!

Dan O., Cluj

Mulțumesc pentru tura de ieri, mi-a plăcut mult, altă viață acum! 😀 Următoarea - când zici eu sunt gata!

Ana Ș., București

Radu, merci frumos pentru ziua de azi. A fost foarte tare!

Dragoș M., București

Mulțumim pentru cele două ture minunate petrecute în Piatra Craiului. Sper să ne revedem cât de curând.

Ina G., București

Beautiful spring hike in Piatra Mica with my favorite guide Andreea Maria Nuță

Andra V., Cluj

Radu, mulțumesc pentru ziua de ieri încă o dată! A fost minunat! Încă mă tot gândesc.

Octavian C., Oltenița

Vreau să mulțumesc celor 2 organizatori și celor care au participat zilele astea la atelier. A fost extrem de mișto!

Andrei C., București

Vă mulțumim pentru răbdarea pe care ați avut-o cu noi și pentru profesionalismul de care ați dat dovadă

Elena D., Câmpina

Mulțumesc mult pentru o zi așa de faină!

Cristina D., Călărași

Fumoase poze, frumos traseul și buni ghizii!

Marian A., Brașov

Radu, tu ești unul dintre cei care au făcut trecerea de la cursant, cu ani în urmă, la instructor în cadrul cursului și apoi la un ghid montan de calitate azi.

Emese D., Tg. Mureș

Am fost echipată cu toate cele necesare, unde a fost periculos ne-am legat în coardă și nu a fost pericol de avalanșă. Ghizii montani cu care mă duc sunt profesioniști.

Lucian R., București

Dușul, berea... Toate la locul lor... Am niște mușchi noi pe pulpe, dar o să încep să mă înțeleg cu ei. Merci mult! Chiar a fost o tură inedită!!!

Magda S., Ploiești

Ce poate fi mai frumos când, după ce ai înotat (sincron) prin zapadă, când ceața densă te învăluie făcându-te să te simți pierdut în spațiu și timp, când vântul îți trimte săgeți geruite care îți "mângâie" obrajii, faci un pas și cu greu mai faci încă unul încercând să ieși din zăpada ce tocmai ti-a acoperit genunchii, să ridici ochii și vezi o geană de soare, să vezi cum vălătucii groși de ceață se risipesc pe alocuri dezvăluindu-ți peisaje de vis... Valea Azugii este dezmierdată de razele timide ale Soarelui, Colții Morarului par atât de aproape încât ai senzația că poți sa întinzi mâna să îi atingi, releul de pe Coștila pare că se joacă cu noi pitindu-se prin ceața ce nu vrea să cedeze terioriul cucerit, chiar și Crucea de pe Caraiman s-a ivit pentru o fracțiune de secundă doar pentru a ne da binețe... Este doar bilanțul unei zile de vis, în care iți spui că a meritat trezitul la ora 5 dimineața, cei 21 km de mers prin zăpadă și condusul la întoarcere după 8 ore de tropăială! Mulțumesc, Alpine Challenge, pentru o experiență care mi-a prilejuit trăiri unice!

Dan O., Cluj

Radu, îți mulțumim pentru ziua de ieri. Așteptăm următoarea urcare!!!

Laura și Liviu M., Ploiești

Îți mulțumim pentru experiența de ieri!

Ramona S., Pitești

A doua zi din an cu o tură de iarnă minunată pe munte. Super ghid, super echipă, super traseu!

Cristian G., București

Tura a fost deosebit de frumoasă. M-a uns pe suflet. Îmi plac drumețiile ca aceasta: cu vreme bună, oameni faini, peisaje, fotografii. A fost tare frumos pentru mine.

Cristina P., Comănești

Mulțumim, Radu! Superbă ca întotdeauna tura!

Teodora S., Ploiești

Suntem recunoscători că putem petrece timpul împreună cu voi pe cele mai frumoase coclauri.

Alina M., București

Mulțumesc lui Dumnezeu că mai există oameni care ne arată cât de frumoasă este România. Sper ca într o zi să ajung să vă cunosc și să facem un nou traseu împreună cu copiii mei să îi pot învăța la rândul meu cât de frumos este MUNTELE

Mihai I., București

Turele cu Alpine Challenge sunt o adevărată plăcere, ghizii cunosc foarte bine traseele și fac dovada unui maxim de profesionalism. În afară de asta, sunt și niște oameni la superlativ, cu care îmi face plăcere să mă însoțesc în aceste ture. Pot spune ca sunt abonat la ei (avem deja cred că peste zece ture împreună) și sunt ghizii mei favoriți. Cu ei am descoperit văile de abrupt din Bucegi, crestele din Făgăraș, dar și padinile din Piatra Craiului. Urmează și Retezat. Abia aștept!

Monica B., București

Tibi și Radu, mulțumim pentru o tură superbă

Camelia B., Arad

În ciuda faptului că azi abia m-am târât până în bucătărie să-mi fac o cafea, am simțit nevoia să vă scriu și să vă mulțumesc pentru tura de ieri. Tibi și Radu au fost extraordinari, trupa foarte mișto, copiii exemplu de energie. Îmi cer scuze că am fost cea mai nepregătită din grup și promit să mă apuc de treabă și să revin într-o altă formă. Vă îmbrățișez. Sunteți minunați.

Bogdan I., București

Încă nu-mi vine să cred. Îmi dau seama că toată viața mi-am dorit să fac alpinism, dar nu am avut partenerul potrivit... până acum. Mulțumesc din suflet, Radu Hera, pentru aceste ture superbe. Mai vreau!

Cristina G., Ploiești

Mulțumim mult, Andreea! A fost senzațional și îți datorăm această bucurie. Am ajuns acasă la 12, conform planului, rupți de oboseală, dar foarte încântați. Revenim curând cu alte propuneri de trasee. Să ne revedem cu bine!

Ștefan T., București

Am amintiri foarte frumoase după tura de ieri. A fost foarte faină! Abia aștept să repetăm aventura pe alte trasee. Mulțumesc din suflet!

Smaranda G., Câmpina

Vă mulțumesc pentru încă o tură superbă!

Dinu T., București

Felicitări, asta numesc eu ghid montan, nu autocar și tură pe vf. Ciucaș cu gașca de 50 oameni!

Iulia M., București

Mersi pentru poze și mai ales pentru minunata drumeție! Cu siguranță mi-ai deschis apetitul pentru astfel de ture.

Ovidiu M., București

Ieri am avut o tură super! Abia aștept să ne mai vedem și să mai 'bălăurim".

Nicoleta M., Constanța

Mulțumesc lui Radu Hera pentru sprijin!

Aurora C., București

Când te întâlnești pe Valea Adâncă cu ghidul tău preferat și reușești să treci rapid de Săritoarea cu bolovan. Mulțumim pentru ajutor, Radu Hera!

Wilhelm S., Sibiu

Un mare RESPECT pentru Radu Hera.

Alexandru C., București

Radu Hera este un exemplu de cum trebuie făcută treaba ca la carte. Și, deasemenea, este unul din cei cu care pot spune că am mers liniștit pe munte.

Livia C., București

Ce faci când ți-e frică de înălțime? Alpinism, păi ce mama dracului! Mai exact, ”carpatism”, cum mi s-a explicat înainte să mă bag pe hăl mai plin de adrenalină traseu pe care mi-am flendurit vreodată oasele. Mers în coardă, cabestane, pitoane, coborâre în rapel, ”nu da drumul la mâna dreaptă, că te duci!”. Uite-așa mi-am îmbogățit vocabularul cu cuvinte și sfaturi noi de care-ți atârnă, la propriu, viața. Toate într-o singură zi frumoasă și intensă de nu se poate exprima în cuvinte. Evident, mai vreau! P.S. Dacă-i trăznește cuiva prin cap să facă așa ceva, îl recomand călduros pe Radu Hera, un ghid de la care nu primești doar sfaturi bune și un sentiment de maximă siguranță, ci și găleți de poante care să te relaxeze la cap după o săptămână de muncă.

Loredana L., București

Mulțumiri ghidului nostru montan, Radu Hera, care ne-a îndrumat și povestit.

Emanuel I., București

Iată un ghid care te cam poate duce peste tot... mă rog, mai puțin pe Marte...

Maria M., Suceava

Noi, amatorii de ture montane, îți mulțumim că nu ești doar un ghid, ci că ești mult mai mult...ești un OM deosebit, ești o părticică din noi și noi din ține, iar toți la un loc avem în comun iubirea pentru MUNTE

Elena G., București

Respect și admirație pentru Radu Hera. Ghidul nostru din turele Alpine Challenge.

Cristina G., București

Mi-a plăcut foarte mult tura! Am învățat multe.

Corina C., București

Sunt un om fericit după 2 zile pline de Crai Frumos. Voiam să văd și altceva, abruptul vestic al Pietrei Craiului ascunde niște locuri minunate și am vorbit cu Radu Hera să mă însoțească. Traseele, unul mai frumos decât celălalt, foarte bine alese, vremea mai mult decât superbă, panorame de vis cu care mi-am clătit bine ochișorii... totul a fost minunat!

Adrian N., București

Avându-l pe Radu în echipă, grupul mi-a câstigat imediat încrederea. Aveam totuși câteva neliniști dar, mulțumită abordării constructive a lui Radu, neliniștile s-au risipit și chiar am ajuns să mă înscriu în această tură.

Iuliana B., București

A fost tare frumos pe traseu. Chiar mi-a plăcut super mult și Andreea m-a învățat să îmi montez colțarii. M-am simțit excelent cu voi. Rămân în continuare urmăritoare a activităților voastre și când mai am șansa mă mai înscriu în ture. Mulțumesc!

Ellie B., UK

Mulțumesc mult, a fost super super minunat, Properly unforgettable!

Ana S., Lupeni

Mulțumesc din inimă pentru ieșire, Radu. Și pentru compania foarte plăcută.

Alexandru C., București

Andreea și Radu, oameni de la care înveți multe când te afli pe munte cu ei.

Piotr C., Polonia

Once again many thanks for the wonderful time we had with you in Romania. You were really a great guide!

Nikola H., Croația

I want to thank you for all effort you put into our hiking this year in Romania. Thanks for your help with the plan, organizing accommodation in hut, guiding us, taking care of the hikers, good relationship, ... everything.

Łukasz W., Polonia

Radu, once again, thank you very much for your services. It was a pleasure exploring the area with you.

Emanuela F., Toplița

Oameni cu suflet mare, profesioniști desăvârșiți. O ieșire alături de ei este o ocazie de a te bucura de peisaje incredibile în condiții de maximă siguranță și o sursă de informații neprețuite. Recomand cu căldură.

Ion C., Pitești

Cred că te duci pe munte pentru că vrei să ajungi în locuri inimaginabile, făurite de forțe nevăzute, cunoscute doar din cărți spirituale ori științifice. Te mai duci pentru că vrei să afli cum e fără semnal, fără magazinul de vis-à-vis, fără poteci asfaltate, doar tu cu fricile tale și cu un rucsac în spate. E bine să o faci alături de cei ce acolo se numesc ghizi. Ei te îndrumă, îți dau sfaturi, te zoresc uneori, dar cel mai important este că îți sunt alături. Dacă nu știți cum sunt astfel de oameni, cel mai bine ar fi să mergeți undeva pe munte cu Alpine Challenge.

Sorina L, Ploiești

Fiecare tură a mea cu Alpine Challenge este o poveste despre depășirea limitelor, despre încredere și siguranță, despre Andreea care de fiecare dată are pregătite pentru mine variante de "back up", despre bucuria fiecărui pas pe care îl fac pe o treaptă mai "sus", despre plăcerea de a "savura" minunile care ne înconjoară, dar și despre o enciclopedie ambulantă care mi se dezvăluie în fiecare istorioară sau legendă cu personaje din vremurile de demult, despre geografie, botanică, geologie, despre cărți, despre adevărați profesioniști! Îmi place să "cuceresc" vârfuri, dar bucuria cea mai mare este în "povestea" fiecărui pas pe care l-am făcut pentru a ajunge acolo! Mulțumesc Andreea & Radu!

Elena D., Câmpina

Vă mulțumesc pentru frumoasele amintiri, transpuse în pozele tuturor. Abia aștept să vă revăd pe toți în următoarele drumeții. Îmbrățișări și mulțumiri lui Radu și Andreei.

Daniel P., Focșani

Vă mulţumesc tuturor pentru clipele minunate petrecute împreună. Sunteţi, pentru mine, niște oameni speciali. A fost un privilegiu să vă cunosc. Îmi doresc ca şi cu alte ocazii să fiu în preajma voastră.

Irina P., Rusia

Excellent alpine routes guide, both winter and summer. If you want to discover routes and trails you never imagined existed in Bucegi, Piatra Craiului or Făgăraș or do the classics – he is your guy. Connoisseur of hidden gems and routes a few people know about. Subtile motivator. Not a “bitch drop and give me 20” person. Yet, he can motivate you to go beyond your comfort zone and accomplish something new and awesome, without making you feel you’ll drop dead of exhaustion in the process. A very educated person with great sense of humor. Want to discuss literature, arts or physics of climbing on approach hike? Or prefer to laugh, goof around and discover local pulp-fiction type of folklore? Go with Radu.

Ioana L., Piatra Neamț

O minunăție de oameni! Două suflete de pus la inimă. Dacă e să îi caracterizezi în doar 3 cuvinte, pentru a nu te lungi cu laudele: răbdare, profesionalism, umor. Oameni frumoși, alături de care înveți foarte multe, din toate punctele de vedere, iar voia bună și energia pozitivă sunt la ele acasă! Merită 10 stele din 5.

Mihai S., Brăila

Primele drumuri serioase pe munte le-am făcut cu Radu acum 25 ani. Apoi au urmat sute de km străbătuți împreună prin munți din România. Am învățat enorm de la el. Am trecut prin multe întâmplări și suntem legați pe viață de ceva mai mult decât de o prietenie. Pentru cei dintre voi care vreți să faceți primele drumeții serioase pe munte sau să vă perfecționați cunoștințele și abilitățile de montaniarzi Alpine Challenge este exact ce aveți nevoie. Seriozitate, siguranță și, nu în ultimul rând, omenie.

Răzvan B., București

Am participat la un curs de alpinism hivernal alături de Alpine-Challenge. O experiență minunată! Mulțumesc Radu, mulțumesc Andreea!

Octavian C., Oltenița

Two of the coolest people I've met. Super friendly, helpful, always prepared, always caring. You need meet them, as words only does them injustice!

Manuel B., Spania

Thanks for the excellent excursion and hospitality

Andrei C., Râmnicu Vâlcea

Radu, îți multumim pentru cursul despre avalanșe oferit! Cu toți am plecat încântați, mai pregătiți, dar și mai conștienți de pericolele la care ne expunem.

Dan P., Constanța

Radu Hera este cel haios și profesionist ghid pe care îl cunosc. Am mers cu el pe înalte culmi. În siguranță, cu fruntea descrețită și învățând mereu lucruri noi. Îl recomand cu inima deschisă oricând.

Sergiu B., București

Un permanent transfer de cunoștințe într-o manieră proactivă. Radu demonstrează încă o dată caăe o ambulantă enciclopedie a muntelui și a glumelor și reușește de fiecare dată să aducă ceva nou și inedit chiar și unui traseu pe care l-am mai făcut. Conferă încredere în fiecare moment al traseului, încredere prin cunoașterea amănunțită a terenului și a zonei, prin sfaturile legate de abordare și prin determinarea și bucuria împărtășite. De fiecare dată a existat un back up și astfel am reușit să facem lucruri memorabile atunci când vremea nu ne permitea. Fiecare tură aduce ceva nou, o tehnică, o abordare, o glumă, un sentiment.

Viorel S., București

Am mers de nenumărate ori cu Radu pe trasee de diferite dificultăți și în toate anotimpurile. De fiecare dată a fost o experiență memorabilă și am învățat ceva nou. Radu este de fiecare dată lânga tine să te ajute și să te sfătuiască pe porțiunile tehnice. Pune siguranța pe primul loc și are o mare experiență montană. Turele pe munte sunt o adevarată plăcere alături de el și am găsit întotdeauna subiecte interesante de dezbătut pe potecile lungi de pădure.

Tina C., UK

Ne-a plăcut tare mult tura din Bucegi și toti au zis să-i pun pe listă pentru anul viitor. Abia așteptam să refacem ieșirile din Hut în Hut. Am fost foarte impresionați de tine și toți au zis ca fără tine era imposibil să ajungem în atâtea locuri. A fost chiar magică excursia, nu mă așteptam să iasă așa de bine, sincer, mulțumesc pentru tot.

Marius M., București

Provocare, siguranță, seriozitate și ture extrem de bine documentate. Asezonează asta cu un simț al umorului deosebit și ai rețeta unei experiențe de excepție.

Paula N., București

Am fost cu Radu în mai multe ture și îl recomand cu toată căldura tuturor celor care iubesc și vor să descopere frumusețea munților dincolo de traseele marcate. Radu este în primul rând un om deosebit. Cunoaște foarte bine munții și este de încredere, serios, atent, prietenos. Într-un cuvânt, un adevărat om de munte.

Diana M., București

Când nu am teama că ce fac e greșit sau că drumul nu e cel bun sau că voi rămâne în urmă sau că nu voi putea depăși un anumit pasaj, parcă altfel se vede și se simte muntele. Nu mai spun de experiența în sine, de lucruri învățate, de povești, de locuri despre care doar am citit și recitit, iar acum fac parte din amintirile mele. Mă bucur să cunosc un om pe urmele căruia îmi doresc să calc și la propriu și la figurat.

Cristian D., București

Dincolo de meseria de ghid pe care o face foarte bine, Radu reușește să organizeze ture în care mergi împreună cu el, nu în urma lui. Radu e o companie plăcută atât pe vreme bună cât, mai ales, pe vreme rea și nu mă pot gândi la vreo tură de trekking, cățărat sau ski de tură de care să nu-mi amintesc cu plăcere.

Ionut N., București

De când l-am cunoscut, în 2012 și am făcut prima tură împreună, mersul cu Radu pe munte a fost o încântare. Nu numai că mă simt în siguranță cu el, dar atmosfera din ture e dincolo de cuvinte. Am remarcat, de asemenea, că e foarte răbdător cu cei cu care merge, indiferent de nivelul și pregătirea lor. În particular, apreciez foarte mult faptul că, pentru fiecare loc prin care trecem, are câte o istorioară (personală sau cunoscută de la alții). Și, dincolo de toate, pasiunea și dragostea lui pentru munte radiază din tot ce povestește și face. Radu este prima alegere a mea când merg pe munte, iar ce am relatat mai sus este doar o mică parte dintre aceste motive.

Razvan M., Țicleni

Am fost cu Radu în câteva ture (4-5 cred) și au avut de toate: zăpadă, soare, noroi. Altitudini și mai mari (Vf. Toubkal 4167m din Maroc - Atlas) și un pic mai mici prin Bucegi și Ciucaș. Turele au fost foarte bine organizate, unde era nevoie de echipament suplimentar (colțari, pioleți, etc) s-a ocupat Radu de furnizarea lui. Ritmul de mers a fost potrivit. Am fost foarte mulțumit și voi mai merge la munte cu Radu.